Prizes

500 PAȘI
prize
NIVELUL 1

500 pași: Câștigă unul dintre cele 60 de coșuri cu produse elmiplant pentru îngrijirea tenului și a corpului!
O selecție de produse elmiplant te așteaptă! Fiecare coș conține 13 produse: pentru demachiere, creme pentru îngrijirea tenului, loțiuni de corp, produse pentru îngrijirea mâinilor și a picioarelor, produse pentru subțierea corpului, depilare, săpun lichid și gel de duș.

1000 PAȘI
prize
NIVELUL 2

1000 pași: 8 biciclete elmiplant
8 biciclete elmiplant pentru plimbări cu prietenii tăi. Mersul pe bicicleta nu este doar una dintre cele mai bune moduri de a petrece timpul cu prietenii, ci și o modalitate excelentă de a face mișcare.

1500 PAȘI
prize
NIVELUL 3

1500 pași: 2 week-enduri de relaxare într-un hotel de 4* în Delta Dunării!
Construit pe marginea lacului, într-un decor natural unic, hotelul este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, fie că ești împreună cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul și eleganța te vor surprinde la fiecare pas.
Oaza unică în Delta Dunarii, hotelul reprezință noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian și apreciază îmbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai înalte standarde și servicii de înaltă ținută profesională.
Posibilitățile de relaxare sunt multiple și răspund celor mai exigente cerințe. Acest proiect este rezultatul pasiunii și al perseverenței, într-un peisaj de basm desfășurat pe o suprafață de peste 10 ha, hotelul din Murighiol fiind noul etalon al ospitalității din Delta Dunării.

2000 PAȘI
prize
NIVELUL 4

2000 pași: O experiență unică! O transformare completă împreună cu o echipă de profesioniști și brand ambasadoarea elmiplant, Dana Rogoz pentru 1 căștigătoare.O ședință de înfrumusețare ce îți va crește încrederea în propria persoană și îți va evidenția cele mai frumoase trăsături. O echipă de specialiști îți vor oferi o imagine încrezătoare: un nou outfit, machiaj și hairstyle personalizate, precum și sfaturi de înfrumusețare personalizate!