News & Events

Ridurile și fericirea

Ridurile și fericirea

Odata cu înaintarea în vârstă s-a dezvoltat și personalitatea…De obicei, o femeie de vârstă medie are familie, și-a atins țelul profesional, a iubit și a fost iubită, este posibil să fi fost sursă de inspirație pentru alții și, cu siguranța, și-a găsit scopul în viață. Toate acestea sunt elemente importante pentru șarmul și fericirea unei femei. De asemenea, studiile arată că, odata cu înaintarea în vârstă, știm mai clar cee ace ne dorim și asta ne face mai fericiți! Iar tenul a fost tot timpul parte a călătoriei noastre…

Dacă considerăm că avem viața înainte, indifferent de vârstă, tinerețea este doar o parte din ea. Toate femeile ar trebui să ignore așteptările sociale negative și să se concentreze asupra propriei stări de bine. Acest lucru o va tarnsforma într-un exemplu de urmat!

Back
Crema antirid: de când ar trebui să o introduc în ritualul de înfrumusețare?

Crema antirid: de când ar trebui să o introduc în ritualul de înfrumusețare?

Ceea ce trebuie să ai în vedere este faptul că suntem diferiți. Astfel sfatul specialistului în înfrumusețare sau a dermatologului trebuie să fie pesonalizat. De exemplu, femeile care fumează, nu dorm suficient sau se expun frecvent la soare sunt predispuse la apariția ridurilor timpurii. Pe de altă parte, femeile care au o dietă echilibrată și se odihnesc suficient, au șanse reduse de a avea riduri timpurii.

Alți factori determinanți sunt. Activitatea sportivă și factorul genetic. Ca sfat general, produsele antirid si antioxidanții trebuie folosiți după vârsta de 30 de ani. Dacă aveți tenul elastic și strălucitor, este de preferat să începeți să folosiți produse antirid după 35 de ani.

Alte obiceiuri antirid

 • Consumul de apă: 1,5 litri pe zi
 • Dieta bogată în fibre, fructe și legume (5 mese pe zi)
 • Timpul de odihnă (7-8 ore / noapte)
 • Exercițiile fizice
 • Folosirea cremelor cu factor de protecție indiferent de vârstă și motiv

 

Back
Demachierea tenului: De ce este cu adevărat importantă

Demachierea tenului: De ce este cu adevărat importantă

De ce este demachierea atât de importantă?

Nu există îngrijire a tenului fără demachiere! Scopul acestei activităși este de a îndepărta machiajul, celulele moarte, praful și efectele poluării zilnice de pe ten. Prin demachiere se pot previni ridurile, acneea sau alte problem ale tenului. Demachierea deschide porii pregătind astfel tenul pentru acțiunea celor mai performante produse de îngrijnire! Demachiză-te înainte de aplicarea cremei hidratante sau antirid. Cand porii sunt deschiși, acțiunea produselor cosmetice este mai eficientă! Hrămesc tenul și îl mențin strălucitor!

Bonus

 • Folosește apă caldă, apoi clătește cu apă rece. Apa caldă deschide porii, iar cea rece crește elasticitatea pielii
 • Spală-te pe mâini înainte de demachiere
 • După demachiere, aplica o cream hidratantă
 • Așteaptă 10-15 minute înainte de a te machia
 • Pașii de urmat pentru o demachiere și o îngrijire a tenului complete sunt: curățare - exfoliere - hidratare - tratament antirid
 • Nu demachiați tenul deja iritat
 • Ștergeti piele prin tamponare

Back